Norrskensbild från 2013

Jag kommer ihåg när jag tog den här norrskensbilden för 5 år sen i december, alltså 2013. Jag hade bestämt mig att jag skulle ha en fin norrskensbild från den här platsen -Utsikten utanför Kiruna, och jag hade vart där många kvällar som resulterade i misslyckade resultat, det kom inget norrsken eller så var det på fel ställe på himlen eller så var det för svagt osv, men helt plötsligt en kväll så var det där, dock är det med tekniken som fanns 2013 och det gör att bilden är ganska brusig då den togs utan månljus, men den är såpass fin att jag tycker den förtjänar en plats på min 500px sida.

Utsikten December 2013 by Björn Holmbom on 500px.com

Vill ni se fler bilder på min 500px sida så finns det en länk högra upp på bloggen.

Ha en trevlig kväll allihopa!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *