Lite nya bilder

Sommaren har börjat komma i Kiruna och med den alla djuren och växterna som är här en kort period innan det försvinner igen.

Har uppdaterat min sida http://www.500px.com/bholmbom/ med lite nya bilder från den här perioden, bland annat en hök uggla som vi stötte på i skogen på kvällen med midnattsol, det var dessutom min första uggla som jag faktiskt lyckats fotografera och detta med ett gammalt helt manuellt objektiv av märke Chinon 135mm 2.8, en gammal raritet som faktiskt är superskarp och ger superfina färger, nackdelen är att du måste fotografera manuellt, eller i alla fall välja bländare och fokusering samt iso själv om du använder någon kamera som stödjer bländarautomatik med manuella objektiv.

Ha en trevlig helg !

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *