Fotoskolan

Fotoskolan bildas i samband med att jag får många frågor av människor som undrar hur jag gör för att fotografera olika saker och hur man använder sig av olika tekniker inom fotograferingen för att få ett visst resultat, dessa frågor kommer jag att gå igenom i fotoskolan där jag ska försöka förklara på ett enkelt sätt genom text och bilder, alla dessa frågor och svar kommer att samlas i en ny kategori till höger på sidan som heter fotoskolan.

Jag kommer också att gå in lite mer ingående på den tekniska aspekten av fotograferingen där jag kommer att förklara varför vissa bildresultat blir som dem blir, men för dig som bara vill lära dig den grundläggande fotograferingen behöver så klart inte läsa den mera tekniska biten i de kommande beskrivningen.

Den första delen av fotoskolan kommer att handla om Bokeh vilket betyder bakgrundsoskärpa inom fotografin, dock ska jag försöka hålla mig till enkla ord som alla förstår, därför håller jag mig till ordet bakgrundsoskärpa.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *